Etiketter

,

Idag var Alfred hemma, han hostade jättemycket innan jag körde bröderna till skolan/förskolan och när jag kom hem hostade han 3 gånger på hela dagen!

Nå, jag jobbade en stund och så drog jag och Alfred iväg för att hämta den kristall jag har haft nedgrävd på Virsehatt i ett par veckor för att renas bl a. Som förra gången var det en flåsig vandring uppåt, för min del, Alfred skuttade likt en bergsget upp för stigen. Ett tag var jag lite orolig för att klumpedunsen skulle snubbla i vanlig ordning och trilla ner för bergssidan, men det gick bra!

Väl nere igen så hittade vi tom liljekonvalj som har slagit ut precis! Efter äppelblommor så är liljekonvaljer min favorit.

När vi ändå var i krokarna så passade vi på att plocka två geocachar som låg i omgivningarna på väg hemåt. Vi tog båda två ganska snabbt, varav den ena väldigt snabbt.
Vi stötte nog på ett gäng cachare till när vi tog den andra för båda sneglade lite på varandra och de stannade när vi ”strosade runt helt oskyldiga” och tittade på omgivningarna. När de drog sig bort letade vi snabbt upp den och loggade för att dra oss mot bilen när de återvände *haha*. De parkerade och gick i riktning mot en annan, svår cach och vi drog oss hemåt istället….

På eftermiddagen så fick Teskedspappan plocka upp barnen medan jag åkte in till La Stada och hade dejt med en kompis som jag inte sett på länge, vi sprang i affärer ihop och jag hittade kläder! Vilket är sällan jag gör, kläder som jag är nöjd med alltså….
Jag hittade även examenskläder till barnen (färgglatt! Vill inte ha i vitt för det blir aldrig använt igen) och för första gången ever så har jag syskonklätt dem! De har likadana byxor i två olika blå färger och Ludde fick en blårutig skjorta och Ian fick en röd/blårutig i samma mönster.

Jag hann även in på biblioteket och låna böcker!! Sådan här tid är vad jag behöver, lite ensam eller med en vän, kanske sippa på en kaffe nere i vattenbrynet på Östra Stranden osv… Lite energipåfyllning i lugn och ro….

Jag lade in en bild på den tunika jag hittade på indiska, och [vars bild jag har lånat]. Den är mer lila/cerise i verkligheten och inte fullt så ”bjärt”.

När jag kom hem så slöpratade vi lite här hemma om dittan och datten och vips så hade vi bestämt träff med en tjej i Falkenberg imorgon, för att köpa ett par [Brahmahöns]! Alltså, de är heeeelt underbara!!! De är enorma!!! Tuppen kan bli upp till 75 cm hög!!!
[Bildkälla]

Dagen var en bra dag, tills på kvällen. Då gick luften ur oss här hemma när diskmaskinen bestämde sig för att krypa ihop i sitt hörn och dö…