Etiketter

Det har hänt mycket på de här 4 dagarna den här veckan. Det har rivits en hel vägg i garaget, eller rättare sagt, beklädnaden på väggen har tagits fram. Teskedspappan hittade en gammal dassdörr som man byggde in, ”varför ta bort nåt, vi sätter upp en skiva framför istället”.
Det sattes upp nya bärande reglar i garaget, för att säkra taket ännu mer, det är redan bra regelverk men det skadar inte med lite bättre.
Det har rivits ut på taget ovanför garaget och byggts nya golvreglar och allehanda saker (jag har markservicen inne med mat, hushållsarbete, barnpassning, bokföring, orderplockning och jag hade hoppats på en seriös mängd handarbete, men så långt har jag inte kommit än).

Idag kom ena väggen upp! Vi hade hoppats på att ha skalet klart idag eftersom vädret ska bli sämre nu, men det fick bli en presenning istället så länge…

Ikväll fick vi göra något som vi aldrig har gjort innan, vi fick lära den lilla kycklingen att äta och dricka, med tanke på hur sällskapssjuk och hungrig den lilla/e rackaren är så kommer det bli en ståtlig tupp/höna av det hela.
Jag tyckte till Teskedspappan att ”om några veckor kommer du sitta och sova med ett höns sovandes, på ena knät”

Om du undrar över porrljuset så är det värmelampan, de lite större barnen får numera klara sig utan lampa. Med tanke på hur de har växt sedan jag hämtade dem för två veckor sedan så klarar de sig fint.