Och känner mig en smula bakfull… Men jag drack inte en droppe igår, förutom vatten och en och annan Pepsi Max…

Igår var jag på konsert nämligen, stående, dansandes och skrålandes i 4,5 timmar kan göra vem som helst en smula hängig dagen efter. Det var Madonna jag (vi) var på… Jag har aldrig varit på någon av hennes konserter förut. Första gången -90 hade jag inte råd, och 2009 blev det aldrig av för ingen ville gå med, och gå på konsert själv är ingen höjdare…

Det var en lång kväll som började vid halv nio då Martin Solveig gick på, ingen höjdarshow med en DJ som står och spelar bakom ett stort mixerbord men det var tryck i musiken! Så det var nerköp på showen, men tumme upp för musiken.

Sedan var det en timmas väntan innan Madonna kom på, och det var en mäktig inledning men sedan de närmaste låtarna var väl så där, Det kändes som nåt hämtat ur ett avsnitt av Criminal Minds eller nåt, vapen, mord och överfall.

I det stora hela var showen en jäkla upplevelse! Förutom skoskavet och Madonnas slaktande av Like a Virgin så var det en upplevelse som hette duga (för att inte använda svordomar) och näst sista låten Lika a Prayer fick hela publiken att konvertera till en gospelkör! ALLA sjöng! Tom det paret i 50-årsåldern som stod framför oss sjöng!

Vi hade enorm tur med vädret, ingen gassande sol, utan soldis. Varmt och trots att klockan hann närma sig 01.00 på natten så var det alldeles lagom varmt…

Min vanliga utsikt när jag är på konsert, jag får antingen en Amazon-kvinna framför mig eller en normallång man. Jag frågade faktiskt om vi kunde byta plats och det gjorde vi!

Vi kom ”väldigt” nära scenen, det ser ut att vara en bra bit på bilderna men vi hade ca 10 m till rampen och i och för sig 30 m till scenen ungefär, men det var en hel del springande på rampen 🙂