Etiketter

PimPim börjar allvarligt tröttna på kattungarna nu…. Jag hoppas Smee kommer åka till sin nya familj snart, han väger redan 1,6 kg och är 2/3 av PimPims storlek.
”Spotify” väger 1,4 kg och är inte riktigt lika stor som Smee…

Lille Roger däremot väger ca 650 gr och är 1/3 av Smees storlek. Nu har vi nog kommit på varför han är liten. Förutom att han nog mest troligt är för tidigt född, han var ju liten i födseln också, så gillar han inte det foder vi hade till kattungarna. Inte torrfoder för den delen heller. Allt han fick i sig var de matrester som han hittade under barnens stolar vid måltiderna och så PimPim, och hennes mjölk är ju inte så kraftig längre…
Efter en vecka med matning av burkfoder och matrester så har vi en helt ny liten kattunge som leker och far runt istället för att bara ligga och sova. Han ser också mest ut som Ferdinands mamma, ni vet den där kossan på Disney på julafton…