Etiketter

Förra fredagen var det 10-årig bröllopsdag, Teskedspappan jobbade så det blev inte så mycket firat men vi åkte iväg på lördagen den 28 juli istället.

Vi packade in barn och hund i bilen och körde till farmor & Roy i Alvesta och dumpade barnen och körde vidare till Ångaren Thor i Växjö. Vi gick ut hårt med öl och rosé, vi åkte ångare i några timmar och fick vara med om tråkmulet väder, slussåkning, sjöräddningsövning och som avslutning, strålande sommarväder!

Vi tog oss vidare in till hotellet och vilade middag en stund. Vi fixade till oss och drog vidare till en restaurang. Vi fick precis de sista två platserna inomhus (ute blåste det och var regnvarning) så vi satt inte perfekt, men det var helt ok ändå. Maten var god och jag blev så otroligt mätt att magen stod i 4 hörn…

Efter maten var vi typska småbarnsföräldrar och köpte lite godis och gick tillbaka till hotellet, 22.20 låg vi i sängen framför tv:n och bara slappade. Vi sov gott heeela natten och vaknade i lugn och ro. Vi åt frukost, utan att springa upp och ner eller torka utspilld mjölk osv… Skööönt….

På väg tillbaka till Alvesta var det lite trainspotting och ett besök på en auktion.

Vi hade en skön helg och kom hem utvilade, att få rå om varandra i lugn och ro behövs ibland.