Etiketter

, ,

Eftersom Alfred och Hannes fyller år med 3 veckors mellanrum så har vi besluta oss för att slå ihop deras födelsedagskalas. Lägg till att kusinen fyller år mittemellan också så blir det många kalas på en gång, så vi gör så här för att alla ska slippa kuska fram och tillbaka.

Alfred har ju inte varit hemma sedan i torsdags heller så det var lite annorlunda att rusta kalas utan födelsedagsbarnet hemma…. Alfred har varit med Farmor och t.f Farfar och åkt husbil i några dagar.

Vi var nästan full familjestyrka så det var lite trångt. Om 2 veckor har vi kalas för alla gudföräldrar till Alfred och Hannes så det blir trångt då med…

Alla presenter var så! bra!!!!!

Tack alla för idag!!!

Note-to-self: Ha inte blå färggelé i grädden, det blir jättefint men alla blir knallblå och fläckar på kläderna går troligtvis inte bort…..