Etiketter

,

Hannes vann den titeln. 2,5 vecka in på terminen så var det första hemmadagen från dagis för honom. 2 timmar efter att jag lämnat honom så ringde de och han hade 38.5 i feber. Han kom hem, låg en halvminut på soffan innan han somnade och sov 1.5 timme.
När han vaknade hade han ännu högre feber så då fick han lite panodil. Han återhämtade sig lite men är extremt hängig och gnällig, men det får man väl vara när man är sjuk…

Det jobbiga är att ha en klängig 2-åring som väger 15 kg, det frestar på ryggen enormt när jag ska gå och bära på honom, så har någon en ringsjal att låna ut eller sälja billigt så maila gärna! Han är jätteklängig nu när han är sjuk och antagligen i ett utvecklingssprång också, så det är inte bara nu när han är sjuk som han klänger, han har gjort det i ett par månader nu…