Etiketter

,

Det kan inte hjälpas, det är långt mellan inläggen och det beror på en gnutta tidsbrist men framför allt att det mesta känns som en enorm upprepning av allt jag har skrivit innan.

Det här med hen-debatten häromdagen… Allt hade jag ju skrivit innan, jag bara skrev om och ändrade lite… Men det var ju ändå i princip samma sak som innan. Sådant är lite avtändande för bloggskapet, eller för mig i alla fall.

Jag har fyra barn som jag tjatar på, jag är inte direkt intresserad av att vara en tjatkärring här också, dock inser jag att det hela tiden tillkommer nya som läser och andra trillar som trillar bort.

Jag inser också att vissa ämnen behöver ältas om och om och om och om igen, som t ex den här tomten Pär Ström. Denna stackars missförstådda lilla Delicatoboll till man… Eller var det sur uppstötning han var?
Nåja alla har rätt till sin åsikt men jag beklagar att detta spektakel får så mycket utrymme i media, och att barnungen mannen får fortsätta.

Jag beklagar att det finns så många män-niskor som står bakom det här spektaklet och som verkligen, på riktigt, tror att han har något att komma med. Jag erkänner att jag inte har läst särskilt mycket av spektaklet Pär Ström för att analysera honom här, det finns många andra som har plågat sig igenom hans texter enbart för den sakens skull som man kan läsa, de gör det så mycket bättre. Jag själv hade nog bara skrivit i ren affekt. Jag kommer med länkar när jag sitter framför en riktig dator (iPad-bloggar).

Uppdaterat:

Som sagt, det finns de som kan det här bättre än jag… Har någon ännu fler bra analyser av det hela så kommentera gärna! Jag letar men hinner liksom inte så mycket som jag velat.

Det jag känner spontant är att Pär Ström hänger upp sin fakta på saker som kan skjutas lätt i sank, bloggar är bara folks åsikter, inte fakta. Artiklar är återigen bara åsikter, för sällan har rätt fakta framkommit i tidningars artiklar.
Inte någonstans som jag har sett, har hans åsikter kunnat styrkas av någon som helst fakta med stark bakomliggande grund.

Jag är inte den där ”rabiatfeministen” som jag nog skulle kunna vara i Pär Ströms ögon, jag är för dåligt insatt i exakt vad feminismen är och framför allt för dålig för att se vad som är vad i dagens samhälle, men jag tänker bli bättre på det….

Framför allt hoppas jag att Pär Ström slänger offerkoftan och inser vad verkligheten är, man kan inte leva i en fantasivärld….