Ja, ni ser ju att jag har gått från lila till nåt rosa-aktigt i bloggen, jag tröttnade på detta murriga och ville ha nåt som väckte upp er 😉
Observera att jag ändå har dämpat bakgrunden ganska ordentligt, innan var den ännu mer ”MY EYES!!!” än vad den är nu….

Nog om det, det här med äggschampo alltså…. Jag kan verkligen inte nog understryka hur jävligt underbart det är!
Nu har det gått en månad och håret mår bara bättre och bättre! Min hårbotten har repat sig och är flera gånger bättre än när jag började! Jag tar ca 2 tsk honung istället för en just för den läkande egenskapen som finns i honung…

Jag har gått från en tjock beläggning i hårbotten, efter bara ett par dagar, på balsammetoden, till att bara ha en tunn beläggning efter ca en vecka, jag har testat bara för att se hur det utvecklade sig.

Balsammetoden är inte på några sätt en dålig tvättmetod, men äggschampot passar mitt hår bättre, Eller framför allt min hårbotten bättre. Dessutom slipper man allt gnuggande bara för att få loss smuts och fett. Jag sätter i ägget i håret, sätter en handduk runt och 10-60 min senare ställer jag mig i duschen, sköljer ur och sätter i balsam och duschar sedan kroppen och sköljer sist ut balsamet ur håret och så är jag klar! Istället för 20 min i duschen, så är jag färdig på 5 min!

Till och med min toning sitter bättre i håret och man ser utväxt, inte som förut att den senaste färgningen släpper längst in….

Jag är såld, med handen på hjärtat så tror jag att jag har hittat min hårtvätt….

Det här är allt jag använder…..