Etiketter

För ett tag sedan fick jag den här kommentaren på youtube

Det är inte första gången jag får sådana här liknande ”anonyma” hatinlägg från s.k. folk. Det rör mig inte direkt ryggen eftersom jag vet att mina barn efterfrågar att jag lägger ut filmer och bilder på dem. De vet även om att de i framtiden kan välja att jag tar bort saker där de är med, med tanke på att t ex Hannes bara är 2 år ännu….
Just det avsedda klippet tiggde både Ian och Alfred att jag skulle lägga ut, jag anser inte att det ens är i kvalitet att lägga ut. Jag skulle kunna göra som jag brukar göra, bara kräkas lite galla på dem och ta bort skiten, men jag tänkte jag skulle göra annorlunda för en gångs skull….
Hade hen haft något att stoltsera med innanför pannbenet så hade hen frågat först om barnen var med på det hela innan hen kräks ur sig sitt hat och visar offentligt hur korkad hen är, anser jag i alla fall…
Nåja, jag har hört att slår man på skit skvätter det bara….