Det har varit en hektisk helg och idag. Teskedspappan far till England imorgon och kommer hem på söndag.
Vi har fixat och donat inför veckan så jag ska slippa brottas med allt för mycket onödigt hemarbete.

Garderober är påfyllda med ren tvätt, det är ”städat” så pass att man inte får håriga fötter av att gå på golvet (Selma har börjat fälla) och allt är ordnat runt kackelmaffian (gäss/ankor/höns).

För en gångs skull har jag inte ”ångest” över att lämnas ensam med barnen utan jag känner mig helt lugn inför den saken, visst hade jag velat åka med, men nu blir det som det blir och det känns inte för jävligt skrämmande att vara ensam hemma med kidsen.

Nu hoppas vi på uppehåll så vi kan hitta på nåt någon eftermiddag, nu när jag är föräldraledig på halvtid… Geocashing är gratis, precis som stadsbondgården och Sagoängen…