Jag tänker lägga lite mer tid på barnen ett tag, Så från och med igår så är jag 50% föräldraledig igen, känns rätt bra faktiskt 🙂

Frågan är om jag egentligen kommer arbeta mindre men jag kommer nog hålla ett lugnare tempo och barnen är hemma halva dagarna. De två små hämtar jag efter lunchen och så kör jag hem och nattar Hannes för middagsvila.

En och en halv timme senare hämtar jag de två stora vid bussen, men de här två dagarna så har de hunnit halvvägs hem för egen maskin. Det är ca 2 km att gå men idag tiggde Ian om att få gå hem själv imorgon så jag kommer göra en deal att om det inte regnar så får de gå, det är bara bra motion och de behöver bara gå över en gata, Nissastigen har gångtunnel.

Det blir ett nerköp på lönen men det kan det kanske vara värt faktiskt….

#wtf do you mean with ”don’t make me destroy you”?