Etiketter

Detta avgrundsvrål vaknade jag av imorse… Klockan var 5:45 och det lilla ynglet ansåg att det var uppstigning då!

Vaffan, tuppen gol inte förrän 7:25 ju!!

Det lilla underbara kräket till barn kastade sig från dubbelsängens andra sida, gjorde en volt i luften och landade på min rygg! Jag låg lojt på mage i sängen och sov!

Barnet satte sig gränsle över ryggen och tog tag i mitt hår och började brumma…. han körde bil….
På den halvtimmen jag stod ut parerade jag sparkar i ansiktet, fick ett bitmärke i benet, blev av med en tuss hår (som jag återfann i barnets hand), blev pussad ett antal gånger, fick ett finger i örat och ett annat i näsan, när han skulle dra ner blöjan för att leka tittut med snoppen, gick jag upp….

Även jag har gränser och jag leker ta mig fan inte tittut med en snopp! 😉

Barnet har upptäckt youtube på iPad