Etiketter

,

Det har varit en dag full med överraskningar för barnens del. Morgonen började med att vi fick strunta i simskolan för min rygg hade inte klarat av alla lyft av Hannes och allt annat. Sedan kom grannen på kaffe och han är en favorit hos ungarna….
Vi åkte in till stan och jag och Ian lyckades handla hans födelsedagspresent på 6 min! Kortaste vändan ever i leksaksaffären!
Vi åkte sedan till MAX och där mötte kompisarna upp, en kompis (med flickvän) som jag återfick vänskapen med när jag väntade Ian, så J har liksom alltid funnits i Ians liv, ja de andras också så klart och J är även gudfar till Alfred.
Efter MAX körde vi till en lekplats och barnen lekte i dryga timmen innan tanternas rumpor var genomfrusna… Då körde vi till Hemmakväll och köpte godis.

Jag har en kille som är väldigt nöjd med födelsedagen fast det var avsaknad av både kalas och pappa. Alla barnen värdesätter mer det där med att få bestämma middagsmaten och vara centrum under dagen, det är alltid födelsedagsbarnet som får bestämma och gå med in i affärer osv…