Idag har det varit full rulle här!

Morgonen inleddes med lite gos med de minsta två knattarna när de två större knattarna åkt till skolan. För att ha varit föräldraledig idag så har det varit full rulle 😉
Det var filt, soffa, levande ljus och kaffe till mamma, välling till Hannes och iPad till Alfred. Appen Skolstil är uppskattad av alla! Hannes mest för att den låter, Alfred för att han kan skriva sitt namn och brödernas namn, Ian för att han kan skriva jävlar (jag sa det inte mamma!), däremot är Ludde lagom imponerad för det är ju skriva/läsa…

Vi har byggt ställning för att få på klädsel på sida 2 av ”Vinden”. Framsidan är klar, skogssidan har folie och grannsidan har ännu presenning men ställningen är rest i alla fall. Förhoppningsvis kommer vi igång med folie och klädsel nästa gång Teskedspappan är ledig.

Selma är riktigt nöjd med den nya altanen, det ska upp staket där bara och då får vi väl ha en plexiglasskiva eller något så att hon ser… Det är hennes tron nu! Hon har använt en jordhög på gårdsplanen innan och mest liknat en Surikat…

Hon ligger där och spanar och ”mufflar” (skäller i munnen). Hon får inte skälla på förbipasserande så kompromissen är att hon får ”muffla” istället.

Eftermiddagen har gått i linjer som klippa gräs, plocka upp skottkärrelass efter annat med falläpplen, tvätta och laga mat….

Nu ska jag sticka….