Jag har hört den meningen i olika uppbyggnader nu ett gäng gånger.

Men faktum är att en blandning av ägg, honung och äppelcidervinäger faktiskt tvättar håret riktigt bra!

Jag upplever bra mycket bättre resultat med ägg, honung och äppelcidervinäger än med vanligt schampo och balsam. Med schampo och balsam var jag tvungen att tvätta håret varannan dag, det gick knappt att sätta upp för det var som hästtagel, det bara gled ur allting. Min hårbotten var stora såriga skorpor emellanåt.

Idag har jag ett mjukt hår, små problem med hårbotten och jag tvättar håret 2 ggr i veckan. Ibland blir det bara en gång i veckan och då är det riktigt smutsigt men det mår strax mycket bra med en tvätt….

Jag kommer nog aldrig överge äggtvätten, särskilt inte efter den sista omgången när jag för 10 dagar sedan tog Natusan Top-to-toe och tvättade med, vilket jag gjort förut när jag inte haft tid att tvätta håret. Den här gången gick det helt åt helvete. Jag har nu stora röda fläckar i luggen som varar så fort jag råkar riva hål på dem.
Jag tänkte ta och smörja in främre halvan av huvudet imorgon, med en blandning av honung och aloe vera gel. Jag måste få bukt med de här utslagen. För övrigt mår håret bättre nu efter två tvättar med ägg än vad det gjorde direkt efter babyschampot.