Idag fick jag ett samtal från skolan, Ludde hade löss… De hade kollat igenom alla barnen och personalen och minst hälften hade tydligen.

Jag kastade mig iväg och hämtade Ludde, Ian var redan hemma med migrän, och svängde inom apoteket på vägen hem. Väl hemma kammade, kammade och kammade jag Ludde men hittade verkligen ingenting. Nah, jag behandlade alla ungarna ändå ifall. Man kan ju missa.

Efter mina 20 år som råttuppfödare så tycker jag att jag borde kunna hitta löss, råttlusen är mindre än huvudlusen vad jag har kunnat hitta. men Paranix gjorde jobbet i alla fall.

Tvättmaskinen går för fullt och alla sängkläder är bytta, handdukar är kastade i tvätten och badrockar likaså. Better safe than sorry…

OBS! Paranix kväver lössen istället för att förgifta dem så någon risk
för resistenta löss ska inte föreligga.