Etiketter

Lady Dahmer skriver själv om saken

Vi bortser från att saken ursprungligen handlar om stackars Pär Ström som blir så hotad osv för att han debatterar som han gör, det finns en sak som gäller båda sidor i en debatt, ger man sig in i leken får man leken tåla.

Så Pär Ström, hur mycket skit tror du de som argumenterar emot dig får?
Tror du verkligen att du är särbehandlad och att det är synd om dig?

Nej, jag försvarar inte det här, tvärtom, jag emot allting som utgår från att hota, snacka skit om, utöva härskartekniker osv.

Däremot vill jag belysa problematiken med allt det hot som dagligen skickas till kvinnor pga deras engagemang. Jag personligen är knappt drabbad i ämnet, jag har fått mina mail men de är en droppe i havet i jämförelse.


 • Jag har fått mail från människor som ska våldta mig, döda mig, som vet var jag bor (bifogat adress), som ska sprätta upp mina barn, anmäla mig till soc, skicka bajs, ringa min arbetsgivare, OSV I ALL EVIGHET så nej, jag tycker inte synd om Pär Ström. Vilket jävla våp.(nu menar jag inte att man ska tåla ett endaste hot, men Pär Ströms ANHÄNGARE och sådana han stödjer står för flera av hoten mot feminister)
 • De få gånger jag postat i Ströms och Billings kommentarsfält så har jag blivit fullkomligen nerlusad av kommentarer från deras anhängare som kommer med personangrepp, påhopp, hot, trakasserier och kränkningar, inte bara mot mig men min familj också. Feministers vardag men det får man tåla sägs det om och om igen från antifeministiskt håll. ”feminister får skylla sig själva” hörs gång på gång.
 • Fick mail från man som ville ”sprätta upp mina barn”. Han hade läst ett inlägg jag skrivit om seriemördare. 
 • For ofta mail från män som ”vet var jag bor”. Bifogar adress för att bevisa och vaga hot om ”vänta du bara”. 
 • Får kommentarer från män som hoppas att jag blir mördad.
 • Får mail från man som ska våldta mig till jag dör. 
 • Hängs ut på flashback. 100 sidor hån, hot och kränkningar.
 • Svarar sakligt i flashbacktråden. Får ”varningar” i mailen från medlemmarna. Försöker tystas. 
 •  Hur käns det att vara en mobbare? Rekommenderar filmen ”Låt den rätte komma in”, så får du se vad som händer med sådana som dig.
 • och precis nu får jag en tweet från en man som antyder att ”såna som jag” ska halshuggas. 
   vad menade du med att ”sådana som jag” kan halshuggas då?
 • Att folk driver med Pär Ström är inte snällt, men absolut ingenting att grina över.

Andra exempel

Jag skulle kunna bedriva dagen framför datorn och skriva en avhandling på hot mot kvinnor. Dock tar jag bara det här som ett litet exempel, en liten smakbit på den tårta av hot om våld mot debattören och hens familj, och detta är tyvärr inte enbart inom feminismdebatten, vi pratar även inom LCHF, genus, barnuppfostran osv.

Man kan föra en debatt rumsrent, jag försöker så långt som möjligt hålla mig där, men även jag trillar av spåret ibland, det gör dock inte saken legitim för det. Det är när man får slut på argument, inte vet vad man debatterar om eller som det känns, bara är ute för att förnedra och skada, som det dyker upp hån och hot.

Människor, framför allt män, som känner sin manlighet hotas, är de som börjar skicka hot till kvinnor de inte känner. ‹= högst hemmasnickrad teori
Blir du hotad så ska du inte tveka att hänga ut personen (tycker jag), man får faktiskt ta ansvar för sina egna handlingar. Är det kraftiga hot? Samla bevis och polisanmäl.