Etiketter

Jag fick en kommentar på mitt föregående inlägg Ett exempel av många… men var tvungen att åka och handla så jag kunde inte svara på den kommentaren förrän nu.

Jag slängde däremot upp en skärmdump på instagram när jag stod på ICA Maxis parkering:

Det var en som kommenterade bilden om att samma kommentar låg hos Lada Dahmer, och se på tusan….
Ungefär här försvann min lust att ens sitta och googla fram fakta osv, ungefär samtidigt gick min bedömning från vilseledd människa till enbart löjlig. Just att man lämnar uppgifter, felaktiga sådana, just för att jag i kommentaren innan skrev att jag för inte debatt med anonyma, gör saken ännu mer klar – man vågar inte stå för sin åsikt alternativt man är bara ute efter att ha skoj.
 
Jo, jag vill inte föra debatt med anonyma, här är det jämställdhet som råder, vet du vem jag är, ska jag veta vem du är.
Det är sådana här människor som gör saken mer infekterad än nödvändigt. Det ska väl samtidigt sägas att det inte är Pär Ström som är det stora problemet, utan den massa av anhängare han drar med sig som hånar, smädar och hotar, som är det stora problemet. Lite som att det t ex inte är de spelande fotbollslagen som är de stora bråkmakarna på läktaren och på stan innan/efter, utan det anhang av människor som bara är med för att få slå, skrika och härja… Pär Ström lider mest av sin supporterklubb.
Jag står inte heller bakom de rabiata feminister som skrämmer mig. Jag är här för att föra en debatt utan personliga påhopp och fula ord, förvisso svär jag med det är inget uppseendeväckande med det liksom, att det sedan dräller av cynism och ironi har inget med förlöjligande, hån eller hot att göra, det är jag som person. Jag är född med en stämpel i röven som det står ”Cyniker” på…
Allt den här personen åstadkommer är att vi vet att hen kan använda ctrl + c….