Etiketter

Nu är det sjukstuga på hög nivå här igen!

Förra onsdagen började det med kräksjuka, alla utom Alfred fick det (why?) och i onsdagskväll var det dags igen… Jag gick och lade mig och 10 min senare var jag sjuk! Jag frös så jag trodde tänderna skulle skaka loss! Jag gick upp igen och fick klä på mig mysbrallor och tröja, samt plocka fram ytterligare ett täcke.
Där låg jag och klängde på Hannes för att få lite värme, med massa kläder och två täcken på mig. Jag frös hela natten! Jag som brukar sova naken i princip.

Igår skickade jag en pigg och go Ludde till skolan, en timma senare ringde han med ont i huvudet. Själv låg jag klubbad på soffan med huvudvärk, feber och halsont ända ut i öronen. När Teskedspappan vaknade åkte han och hämtade Ludde. Idag är han fortfarande utslagen, han har knappt ätit, dricker lite och har ont i nacken och magen.

För bara en liten stund sedan fick jag hämta Alfred på dagis med feber, han ligger nu nerbäddad i min säng och ser på tv (sover mest troligt) så nu ska jag göra klart det sista med jobbet och så ska jag hämta Hannes. De andra klarar sig själva och stör mig inte direkt men att jobba med Hannes hemma är lagom jättesvårt…