Etiketter

Det har varit svårt kan jag lova, att få ihop 3 familjer, jobbschema och boka folk! Tyvärr fick vi inte ihop någon ledighet till Teskedspappan men som tur var så slutade han tidigt på lördagen och började sent på söndagen så det gick ändå. Tack så mycket till Per på Green Cargo för den energi han lade på detta trots allt.

På fredagskvällen sa jag till Teskedspappan att när barnen har lagt sig så måste vi prata om en sak, gissa om han blev nervös 😉 Det var ändå inte så farligt, jag bad honom bara plocka fram det han behöver för en natt iväg.

På lördagsmorgonen så jobbade han tidigt och for till jobbet redan vid 3-tiden på morgonen, jag hade inte ens hunnit somna innan han gick upp! Efter simskola, packande och tillfräschning så åkte vi. Tyvärr hade han klämt ur Alfred vad vi skulle göra så Note to self: lita icke på barnen i framtiden!

Vi kom fram och tyvärr såg han sin lillebror i fönstret men han blev ändå glatt överraskad. Vi gick ner i källaren för att skåla och då hoppade Teskedspappans syster, svåger, två syskondöttrar, lillebror och svägerska ut ur hobbyrummet. Lägg till Teskedspappans dotter till det hela och överraskningen var total! Häelitt!

Efter något timma lurade vi i Teskedspappan att vi skulle iväg men vi skulle inte så långt, vi skulle bara över gården och upp i lägenheten ovanpå garaget och där skulle vi ha whiskeyprovning! Det var jätteintressant! Jag hade lite koll på hur man gör whiskey, nu har jag större koll och har även hittat en ny favorit! Synd bara att den kostar 450 kr på Taxfree!!

Efter provandet hade farmor och menageri gjort en underbart god middag och jag ååååt tills jag nästan sprack!! LCHF var lite undanskuffat under kvällen 😉

Så tack till Farmor som ordnat detta och det var underbart kul att träffa släkten igen!!

Nostalgi, sådan hade jag när jag var liten…

Vi provade totalt 6 whiskey

Den där ovanliga som jag nog aldrig kommer smaka igen, det tappades bara ett fat…

Kvällens absoluta favorit!

Jag njuter av ett gott rödvin! Det är så gott!!!

Hannes somnade här på kvällskvisten