Etiketter

Kommer ni ihåg vad jag skrev den 18 oktober när grannen varit här och beskyllt vår oskyldiga hund för att bajsa i hens källartrapp?

Vi tror det ligger annat bakom, vi stör hen helt enkelt på nåt sätt, kan inte byggnadskontoret stoppa oss får hen väl ta till andra medel, vad blir nästa? Hönsen gal för högt?

Igår kom det till min kännedom att kommunen emottagit klagomål på våra tuppar!
Jag. Blir. Så. Besviken.Varför kan man inte komma till oss och klaga istället? Varför kan man inte vara så ärlig och bra människa att man kommer och frågar ”har ni bygglov för det där?” eller ”Era tuppar stör” hade man gjort det hade vi varit väldigt tillmötesgående och förklarat att vi inte behöver byggnadslov på den tillbyggnaden och oj då, stör de, hur kan vi göra så att du inte störs?

Så imorgon blir det kontakt med kommunen, dagbok över när tupparna gal, och jag ska filma hur det låter när de gal… från grannarnas tomtgräns, ska jag filma… så det framgår ordentligt.
Det roliga är att om vi sitter och pratar i normal samtalston, här i vårt hus, så hör vi inte när ena tuppen gal. Då står han 20 m bort max. Den andre tuppen står utanför matrumsfönstret, på baksidan av huset, vänt från alla grannar, så den kan vi höra tydligare.
Nåja, fortsättning följer, mest troligt….