Etiketter

Idag fick jag det där efterlängtade sms:et, det som sa att mitt nagellack från Deborah Lippman hade kommit!

Jag planerade direkt att när jag hämtar dvärgarna från dagis så åker jag några minuter tidigare och hämtar det. När så klockan var 15:15 så plockade jag på mig mobilen och slängde ett öga i fodralet vilka kort som låg där för betalkortet var borta i alla fall, det hade jag igår och det låg på köksbänken… ALLA KORT VAR BORTA!!!

Jag kände att hyperventileringen kröp på mig, inte det att körkortet var borta, de andra två korten lokaliserade jag snabbt, utan jag kunde ju inte hämta mitt nagellack!!!!!!

Medan jag körde och hämtade dvärgarna satte jag Ludde och Ian på att leta. När vi kom hem hade de fortfarande inte hittat det! Jag vet att Hannes kan plocka ur korten ibland och frågade honom och han visade direkt att under kudden i soffan låg det, vilket i och för sig är väldig trolig plats, men inte idag….

Nåja, middag fixades och sedan plockade jag fram soffan och städade bakom/under den och nope, inget körkort.

Jag vände upp och ner på Hannes leksakslåda, nope, inget körkort….

Nu gråter jag nästan….

Ringer Teskedspappan och hör om han har sett det, nope, inget körkort….

Jag gick upp och tittade i sängen för att se om Hannes dragit ut det inatt när han var på och pillade på mobilen i sömnen (jag har sleepcycle och då ligger mobilen i sängen). Ja just det! Han vräkte ju ner den i golvet mellan sängen och väggen *pleasepleasepleasepleasepleaseplease*
Jag hasar ut 2-tons sängen från väggen och DÄR!!! På högkant mot väggen stod det!!!!

jopphejdihejdihejdajopphejdijopphejda!!!

Så, iväg till affären och köpa nödproviant tills imorgon och hämta nagellacket!

#lycka