Etiketter

Vi vet vem som ringde…

Vi vet varför… och vi kan väl säga att hade hen kommit direkt förra veckan och pratat med oss om saken så hade vi kunnat vidta åtgärder redan samma dag. Nu tog det flera dagar extra innan den lätta lösningen med att flytta Ettan och Ivans nattvistelse, kunde genomföras.

Hade det inte varit enklare att komma direkt kära granne?

Är du orolig för att inte få sålt ditt hus så säg till, så stänger vi in tuppar, hund och barn under visning. Enkelt! Vi är inte på något sätt aggressiva utan tvärtom, samarbetsvilliga och trevliga människor som inte vill störa på något sätt, fast vi har valt ett annorlunda sätt att leva. Vi har inga problem med att ta fram lösningar som passar både grannar och oss, tvärtom mer än gärna faktiskt.

Med tanke på vilka detaljer anmälan innehöll så är jag säker på att du läser det här med. Än en gång uppmanar jag dig, kom hit om du störs!! Så fixar vi det! Svårare än så är det inte, jag lovar…..