Det är Lucia imorgon!

Har inte bakat en lussekatt, har inte satt upp julgardinerna, har inte…. ja, ni hänger med…

Imorgon är det tydligen lusse på dagis, kanske ska ta och rota fram tomtedräkterna till ungarna så de kan vara tomtar… Affe älskar det där med att stå framför en massa människor och få uppmärksamhet. Hur Hannes ställer sig vet jag inte riktigt, förra året var han en smula ”WTF?!?!” över alla hysteriskt fotograferande föräldrar. Det var en smula kaotiskt när det fick vara inomhus pga världen storm! Det var inte som idag när det är sol, kallt, snö och perfekt lusseväder!

I helgen kommer det en ”massa” folk, får se hur många det blir men på fredag kommer kompisen (storasyster mer) från Hjärtum med sina kottar och på lördag kommer ett par kompisar från Göteborg. Det dyker nog upp några andra kompisar också för att träffa Göteborgskompisarna… kan bli livat…

Såatteh… jag får väl ta tag i mitt liv och hem lite inför julen 😉 Vi har inte ens köpt en endaste julklapp än, JO! jag fick min Body, det är den enda vi har klart…