Etiketter

Juldagen började redan väldigt tidigt…. Hannes prasslade så fort han rörde sig, pga av sina ICAkasse-blöjor, och jag vaknade varje gång och vid 6-tiden så ville han ligga hos mig i min säng. Dubbelsängen vi låg i bestod av två enkelsängar som var ihopputtade och tre jävla gånger fick jag lägga mig på rygg på klinkersgolvet (med enbart trosor på mig = FÖRBANNAT JÄVLA KALLT) och kasa in och hämta ynglets miniräknare som han promt skulle ha, men som han hela tiden puttade ner mellan sängarna!
Nåja, vi käkade frukost med Hannes i ny påse och handduk på trekvart. Efter frukosten åkte Teskedspappan till Alvesta och köpte blöjor, under tiden sprang Hannes enbart i pyjamaströjan och han var ÖVERLYCKLIG!!! Han älskar att springa med snoppen fri…
Framåt kvällen var det dags att åka hem och jag sov nog större delen för jag fick spola tillbaka 45 min på min ljudbok. Hannes kroknade nästan direkt när vi kom in så han blev nattad nästan omgående och somnade på mindre än 10 min.