Jag vill tillbaka till Gotland! Jag vill hälsa på och krama den där underbara Lillan, och kanske till och med våga säga till Ronja det där som jag bara vågar skriva. Ibland är blyghet a bitch… fast jag kanske inte framstår som en blyg person så kan jag meddela att min pratsamma och skämtsamma person bara är ett skal för den hysteriskt blyga människa som bor innanför.

Jag vill visa ungarna Gotland!

De är inte så gamla men det ska inte vara sista gången vi åker dit i så fall. Fördelen med att känna människor på öin är att man får de där smultronställena som är stämplade ”icke turistmål” så som jag vill ha det. Ungefär som när jag får folk till mig från andra delar av Sverige, de får se turistmålen först och sedan mina egna smultronställen, där man aldrig ser turister….

Jag vill resa runt på Gotland med ungarna i bussen och tälta och sova och bo i bussen, enklast möjligt och mest bohemaktigt.
Teskedspappan? Jag planerar utifrån att han jobbar och gör han inte det är det bara en bonus och apropå bonus så frågade jag Bonus17 om han ville följa med och jag blev glad att han svarade ja, utifrån vad han vet nu, blir det sommarjobb osv finns det kanske andra dvärgar som vill med 😉

Lillan ja, här kommer veckans uppskattning: Jag träffade Lillan i juni 2006 första gången. Min äldsta kompis från Halmstadtiden blev ihop med denna kvinna och allihop sammanstrålade på Kyrkotorpets camping på Öland under en alternativfestival. Jag var barnledig för första gången sedan jag fick Ludde och då var Ian 7 mån gammal.

Hon spådde mig med eneslantar och ett fårskinn och jävlar vad träffsäker hon var (är)! Saker som jag inte berättat för någon annan talade hon om för mig att jag borde tänka på och se jag gjorde så och allt har blivit bättre som hon sa.

Den här varelsen är så varmt, så underbar och så älskvärd! Hon är sådan som jag önskade att jag var och jag har världens bästa förebild! Jag älskar både Lillan och hennes underbara dotter Ronja, jag ska bara bli bättre på att visa det live.

Lillan och Ronja, fast ni envisas med att bo på fel sida Sverige (men rätt ö) så älskar jag er så! Det kanske inte alltid märks men ni har en särskild plats i mitt hjärta! Ni Gotlandstroll!

Nu när jag nämner Gotlandstroll så måste jag också nämna Madeleine och Sandra. Madde SKA jag träffa till sommaren om det nu blir som jag bestämt att det ska bli och Sandra har rymt från ön…