Att ha fyra barn (eller ja, de har varit fem stycken de senaste 10 dagarna) kan ge intressanta deetaljer i veckostädningen.

Idag är det tisdag och då får toaletten sig en omgång.
Jag började med att tvätta bort något som såg ut som en trippelnysning med tandkräm i munnen, från badrumsspegeln. Två gånger fick jag gno för att få bort allt….

Kranarnas färgmärkning syntes inte längre, men snart kom både den röda och blå pricken fram. Under kranarna fanns nåt som mest kunde härledas till nutella, typ… I själva handfatet kunde man lätt se att vi har röd tvål, vit och blå tandkräm….

I toalettstolen flöt en badanka, den gavs en värdig begravning i sophinken (UT FRÅN TOAN HANNES!!!!!). Resterande utseende tänker jag faktiskt bespara er, hur en toastol kan se ut så trots skurning säkert varannan dag, övergår mitt förstånd.
Ringen behöver dock bytas ut då den är så repig efter att ha använts som pall under 9 år att den är mer gulbrunsprucken än snygg. Tanken på toastolen hade också spår av både tvål, tandkräm, nutella och ketchup (?).

Lampknapp och dörrposter skvallrade om gångna veckans middagar, även här var nutella och ketchup överrepresenterade, likaså insidan på dörren…

Det är skönt att lämna en såpadoftande och ren toalett, fast den är bedrövligt ful. Dock vet jag att den snart kommer se ut som innan igen… men de få minutrarna som jag kan låsa in mig i lugn och ro där är värdefulla….