Etiketter

Igår var barnen lediga och skolan började idag hos oss. Barnen kom upp snabbt, smidigt och förväntansfulla. I allafall Ian var sugen på skolan igen, jag tror Ludde också ville tillbaka till kompisarna i alla fall.
Alfred hann knappt säga hejdå nere på förskolan och Hannes dansade runt i vardagsrummet imorse och sjöng ”Uuuullaaaaa, Uuuullaaa” så jag tror han var glad att komma tillbaka också.

Vi är ju lite glömska okonventionella i det här huset, så mina amaryllis kom inte upp ut källaren förrän veckan innan jul och nu har alla tre kommit upp med blad! En har dessutom satt knopp och jag vet inte om det är den vita eller röda som kommit igång.
Det är otroligt roligt att ha dem för andra julen (jaja) och den polkagrisrandiga ska få stor kruka efter blomningen för den har tre stycken sidoskott!

Mina pelargoner och framförallt amaryllisarna har jag mycket att tacka grannen Johan för. Utan hans kunskap hade jag aldrig haft så fina blommor! Jag var fram tills för ett par år sedan ”Överstinna Blommördare” men nu går det bättre!!!