Den här trillade in från två olika så jag tackar filoZhophie och Life of Johanna för den här 🙂

Med denna medföljer några frågor att svara på och så ska jag skicka awarden vidare så klart!

 

Drömresa?
Jag är en sådan som inte gillar att åka båt och flyg. För mig är det bil, buss och tåg som gäller. Dock VILL jag verkligen till Gotland till sommaren och den båten är lagom stor.

Favoritsysselsättning?
Oj, greja med hem och trädgård, virka, sticka och sy gillar jag också…. pja, åka tåg?!
Hur många gånger går du in på Facebook per dag?
Måste jag verkligen svara? Seriöst?! 😉 Mer än ad jag tror skulle jag gissa….
Vad önskar du dig i julklapp?
För att inte ge julklappar så fick jag exakt det jag önskade! Jag har i 1½ år verkligen önskat mig Burberry’s Body och när vi var i tyskland i mitten på december så lyckades jag förhandla till mig den i julklapp, den luktar så gott att jag går och sniffar på mig själv!
Favoritmat på julbordet?
Julskinka, grönkål och sill
Drömyrke?
Veterinär
Favorittidning/magasin?
Jag läser inte tidningar, den enda jag läser kontinuerligt är Bulletinen, Svenska Celiakiförbundets tidning
Favoritplats i Sverige?
Förutom mitt Göteborg och dess skärgård så har jag kommit att älska Halmstad och så även Gotland och Öland, jag har svårt att välja….
Thaimat, grekiskt, italienskt eller svensk husmanskost?
ThaiFavoritdesigner?
Eh?!

Vad gör dig lycklig på en måndag?
Att barnen kommer upp och iväg till skolan/förskolan smidigt. Att jag slipper bli arg under dagen…
Vad driver dig till att skriva i bloggen varje dag?
Kontakten med människor, att någon faktiskt tar sig tid att läsa det jag skriver, att jag övar mig på det där som jag måste öva på, diskussionsteknik och att inte ta åt mig all skit som skrivs… Jag gillar verkligen mina läsare och vårdar dem ömt! Jag vill ge dem ett skratt om dagen i alla fall…Var skulle du vilja bo om du fick välja fritt?
Jag skulle vilja bo i en liten engelsk by som t ex Emmerdale. Det är absoluta största önskningen i den genren. Eller som i Midsomer utan alla morden. En engelsk by på en stereotypisk engelsk gård och vara självförsöjande och tågnörd….

Stads eller lantflicka?
Lantflicka! Men jag blir stadsflicka när jag kommer dit…
Vad är din största tillgång enligt dig själv?
Att jag vill allt och alla väl, trots att jag låter mycket och är lite väl ärlig emellanåt. Jag vill aldrig någon illa om du inte uppför dig illa mot mig eller de mina… då blir jag en björnhona. Säger jag nåt snällt så menar jag det verkligen, det är inte bara löst bjäfs…
Vad tror du dina vänner skulle säga är din största tillgång?
Ungefär samma sak som jag skrev ovan.
Favoritmat?
Oj, Pommes frites och bröd! Som LCHF:are så finns det alltid saker som inte går att ersätta, just pommer och riktigt bröd är sådant jag trycker i mig när jag har sådana tillfällen.
Har du någon kändis som förebild?
Madonna faktiskt, hon tror på sig själv, hon tar inte skit, hon vet att hon är bra men har säkert sina issues också men den utstrålningen hon har är enorm.Tror du på tankens kraft?
Abso-fucking-lutely! Vi skapar vår verklighet själva och det startar i vårt huvud, tror du att något går åt helvete innan det ens har startat så hur sjutton ska det då kunna gå bra? Det vi kallar lycka finns inte utanför oss utan enbart i vår kropp och tanke….

Vad är lyx för dig?
Det här att barnen får tillgång till djur, egna ägg, mat producerad av dem själva osv är lyx, egentid är lyc, en massage är lyx… Det som får mig att må bra är lyx.. en frukost i lugn och ro är enorm lyx!
Nu till de fem fina bloggarna som jag vill ska få denna award; Eller ja, de får själva välja om de vill gå vidare med det hela men jag tipsar i alla fall om de här: