Etiketter

Ja, nu heter han inte det utan Roger, men han skulle kunna heta Maow ZeDum! Hannes kallar alla katter Maow (utom Pimpim för det kan han säga) och Roger har väl inte kvalat in bland de smartaste kissarna ever….

Han är söt, det är väl hans främsta egenskap och som katt så räcker det länge 😉

Han är min bebis för tillfället. När han var ett par månader gammal så gick han in under grannens uthus och vägrade sedan komma ut. 1½ dygn senare kom han ut och sedan gick han inte ut på flera dagar.

Vi och veterinären misstänker att han är produkten av en andra parning så han inte är fullgången vid födseln, han var mindre och kom sist av alla tre. Han hamnade efter direkt från början och verkade inte tillgodogöra sig maten. Jag gav honom välling och bar runt honom i min tröja för att han skulle hålla värmen så jag lade ner mycket tid och energi för att han skulle överleva och nu är han 8½ månad gammal, inte så stor, men han lever!

Han är dessutom en jäkel på att balansera på Selmas vattenskål när han dricker vatten, fast jag måste erkänna…. det är mer än en gång som jag har petat till honom så han har trillat ner i vattenskålen…

*skäms lite och inte särskilt länge*