Och så har det hänt nåt igen…

igår förmiddag satt Alfred vid datorn och Hannes i soffan med min iPad. Jag själv stod vid spisen.
Jag hör ett konstigt ljud och kikar in i vardagsrummet, där på en bänk ligger en linjal i metall, och ovanpå står en radiostyrd stridsvagn. Linjalen och antennen på stridsvagnen vibrerar som om någon har kläppt till linjalen så att antenn och linjal får lite fart.
Jag räknar in barn, hund och katter, alla spelar eller sover…. ingen är i närheten av den svajande antennen och vibrerande linjalen….

På kvällen sitter jag i soffan och pratar med Ian som står i dörren ut i trapphallen. Då ser jag nåt som förvinner ut i köket bakom honom, det är svartvitrutigt och ungefär som hörnet på en skjorta eller liknande… Vad är det?!

Två saker på samma dag dessutom, det var ett tag sedan…