Idag var det lite slitigt att komma upp… Jag somnade när jag nattade Hannes igår och sedan somnade jag inte förrän vid 2-tiden. Morgonen kom tidigt om man säger som så….

Jag körde Ian och Ludde till skolbussen och på väg hem så skuttade en liten ekorre över vägen vid brandstationen och jag tvärnitade och skrek ”LILLE LILLE SKUTTEN!! INTE GÖRA SÅ!!!” med bultande hjärta.
Är man en liten ekorre måste man ändå se sig för innan man går över gatan och sedan springer man inte över gatan!

Var är staten när man behöver dem? Var är utbildningsorganisationen för att lära små ekorrar trafikvett? Va?

När jag kom lite längre hemåt så fick en bil för sig att det är högerregeln som gäller på Björkallén och bara vräkte sig ut framför mig så jag fick tvärnita igen! Sist jag kollade var det väjningsplikt på Björkallén….

Men nu är jag ordentligt vaken i alla fall…