Jag vägrar bidra till att näthatet får passera obemärkt, jag tänker inte låta någon som hotar mig eller andra får göra det i det tysta. Hota mig/annan och jag retweetar eller på annat sätt offentliggör din åsikt.

Jag vill istället att alla anmäler och på annat sätt ingriper och det behöver inte vara mer än att bara säga ifrån.

Låt oss jobba för att visa hatets fula tryne på nätet offentligt, låt istället omtänksamhet, kärlek och medmänsklighet flöda!

Att skriva att en annan människa borde våldtas och dödas är inte en åsikt, det är ett hot, det är inte en åsikt, det är ett brott!

Hata inte hatarna, medverka inte till den negativa spiralen, tyck synd om dem, skänk dem en positiv tanke att de kanske kan stå för att de kanske inte menade så utan delger den rätta tanken istället. Man måste inte tycka som alla andra eller tycka likadant som andra, men man får så vackert respektera att andra har en annan åsikt!

Jag tänker leta upp minst 5 personer och delge dem min uppskattning…. gör det du också…