Hux flux slutade min iPhone att fungera ikväll! *o vey*

Jag bollplankade lite med kompisar på facebook och det funkade att ringa och skicka sms. Jag kunde få full funktion genom att stänga av WiFi, ok, då är det ju nåt med WiFi….

Jag gick in på nätverksanslutningen och kollade IP-adresser och maskar och allt vad det är och på sökdomäner stod det ”Ian”, jag tog bort det och förnyade tilldelningen… Det fungerade!

Jag trodde det var Ian som varit inne och skrivit sitt namn men det visade sig återkomma Ian efter tilldelningen så det skulle nog vara så 😉

Däremot så är jag en erfarenhet rikare!

Men jag måste säga, jag har haft enormt lite problem med den här telefonen. Den har trillat i golvet och i marken flertalet gånger och det är inte ens en repa på den men så är jag noga med fodral till den. Den låg inkilad i min bh under Madonnakonserten 120704 och med tanke på hur varmt det var så borde den varit totalt fuktskadad, men nej då.

Det som den har strulat var en inställning för ett tag sedan som jag löste efter lite surf.
Jag hade problem vid en iTunesuppdatering där kontakten mellan dator och telefon försvann, det löste jag också med lite internet support.
Mu det här då… och så har jag drabbats av bristande batteritid efter uppdateringen av iOS. Hoppas det ska ha fixats nu också…

I övrigt så har det varit mindre krångel än med någon annan telefon jag har haft och den här gången längtar jag inte tills nästa gång abonnemanget går ut, för jag kommer inte byta telefon. Möjligtvis till en iPhone5 för om ett år borde den ha blivit stabil.