Etiketter

Så här säger våldtäktsjouren

Enligt lagen innebär våldtäkt att någon blir tvingad till samlag eller andra sexuella handlingar genom att använda sig av våld eller hot, eller att gärningsmannen utnyttjar att offret befinner sig i ett hjälplöst tillstånd. Det betyder att våldtäkt förutom vaginala, anala och orala samlag också kan vara föra in fingrar eller föremål i underliv eller anus, att tvinga någon att onanera eller att könsdelar kommer i beröring med varandra.

Om du vill läsa hela brottsbalkens avsnitt om sexualbrott, går du hit.

Om vi har studerat ovan text och texten på givna länken så kan man dra slutsatsen att med våld föra in fingrar i en kvinnas vagina är en våldtäkt. Det är mot hennes vilja.

Men nej då, så enkelt är det inte, det räcker att stå i en rättegång och säga att ”jag skulle bara kolla om hon varit otrogen”. Ja men då så, det var väl inte så farligt. Du måste dock ha hennes medgivande men du har ju inte våldtagit henne, du skulle ju bara kolla…


Jag blir så jävla förbannad!

Man ger klartecken till en man som har begått upprepade våldsbrott mot kvinnan, och som på annat sätt försöker kontrollera henne, att fortsätta med sina jävla övergrepp!! ”Nejdå, det är ju inte så farligt, det är ju inte våldtäkt”.

En kvinna som inte vill få en näve uppkörd i fitty, blir våldtagen! Det är skitsamma om det är en hand, dildo, snopp, baseballträ eller flaska. Vill hon inte så vill hon inte och då är det våldtäkt, oavsett vad mannens syfte var.

Vad kommer härnäst? ”Njae, jag våldtog henne inte, jag skulle bara smörja in baseballträt”, nä tack vet du vad! Ge inte svinen chans att komma undan med sina kontrollerande fasoner! Jag höll på att skriva ”För att de inte klarar av att vara män”, men det är ju det jag vill komma ifrån. Sätta kriterier för vad en ”riktig man” är.

En riktigt medmänniska ska inte kontrollera sin partner med varken ord, handlingar, och framför allt inte våld! Jag skulle vilja sträcka mig till att kalla sådana här personer mänsklighetens avskum. De tror på allvar att man kan slå och förnedra en människa till kärlek….

Nåja…

När ska rättsväsendet visa att det är verkligen inte ok att sådant här exsterar! Lås in svinet på maxstraff och sätt honom i terapi! Var gick det fel i hans uppfostran om det är ett ok beteende?
När ska vårt svenska rättsväsende signalera att en kvinna här rätten till sin egen kropp? De har i och med detta enbart signalerat att det är helt ok att förgripa sig på en kvinna. De signalerar att kvinnan inte äger sin kropp, att kvinnans vilja är betydelselös, ”jasså hon ville inte… jaja, men det räcker med lite olaga tvång då, våldtagen blir hon inte”.

Vilket jävla dravel!

Jag hoppas verkligen det här dras högre upp, det måste finnas en instans högre, det kan inte få sluta här. Jag känner mig ovärdigförklarad som kvinna. Jag känner inte att rättssverige signalerar att jag har nåt värde.

Jag själv känner mig som medmänniska, lika mycket värd som min nästa och det är oavsett kön! Det som sätter värde på en människa för mig är dess handlingar, inte dess kön… För det är helt jävla ointressant om våldtäktsförövaren har en snopp eller snippa. Det är hens handling som är prislappen.