I’m on it!

Jag började i söndags den 14 april, jag gjorde inte som de flesta och tog ett förefoto, men det får gå ändå 😉

  • Dag1 gjorde jag fel antal och gjorde säkert 65 st.
  • Dag2 blev nog bara 42 st då det blev lite hektiskt med barnen när Hannes bestämde sig för att göra en tiodubbel Mollbergare nerför de sista 2 stegen i trappan. Den här dagen hade jag grym träningsvärk.
  • Dag3 hade jag fortfarande träningsvärk men körde på, räknade fel så det blev nog 50 istället för 60.
  • Dag4 nästan ingen träningsvärk och känner mig lätt i benen! Idag är det vila men jag tänkte trycka hörlurarna i öronen och ta en promenad utan hunden eftersom hon haltar fortfarande av sin tasskada. Morgan Alling får göra mig sällskap istället.

Vad är då Squat?

Utmaningen ser ut så här:

Så sätt igång! Snabbt gjort hemma utan ombyte och fruktansvärt effektivt!