Etiketter

Igår fick jag en idé, Teskedspappan också och idag testade vi den, med bra resultat! Så vi kommer att fortsätta. Vårt sk staket (genumruttet, lågt staket för syns skull) har på många sätt gjort sitt och Selma skrämmer slag på alla som går förbi… så nu höjer vi staketet till 110 cm höjd! Det blir även ganska ordentligt ”plank” av det så hon kanske inte ser så mycket heller…

Jag är stolt över att ha utmanat min rädsla för farliga maskiner (cirkelsåg och kapsåg) och i princip byggt det hela själv. Teskedspappan assisterade vid monteringen då det lätt hade behövts sex händer men vi klarade det på fyra…

Vi får ställa det gamla staketet framför så länge tills vi kan skruva upp brevlådan på nya staketet 😉 Det som saknas på den första sektionen är en tvärliggare ovanpå och lite färg, oljat är det redan…