Etiketter

Igår saknade vi Anders vid öppningen av hönshuset på morgonen… Framåt eftermiddagen avskrev vi henne som ”tagen av räven” eller liknande då vi missat att få in henne i hönshuset på kvällen.

På seneftermiddagen så hittade Kalle henne, hon låg bakom en stor buske precis vid staketet! Hon skrek och de andra verkade stöta ut henne ur gruppen. Nåja, alla hönorna gick in som de skulle på kvällen (noga räknade) och imorse när jag skulle släppa ut dem kom inte Anders ut. Hon låg och tryckte i hörnet på golvet.

Nu började jag ana att nåt inte verkade stå rätt till. På förmiddagen hittade Grannen henne liggande i hörnet i hönsgården och när jag lyfte upp henne hittade jag en stor skada på sidan. Hon såg mest skinnflådd ut på halva sidan. Det var omedelbart en barmhärtighetsavlivning för hon hade verkligen ont! Nåt hemskt hade hänt henne under natten hon var ute….

Vila i frid Anders….