Jag älskar de där behandlingarna med Babyfoot och Footner framför allt. Dock är de väldigt dyra i långa loppet, närmare 300 kr per behandling.

Dock har jag hittat ett par andra behandlingar för den snåla, ekonomiska eller helt enkelt mindre bevandrad med likvida medel.

Nr 1 är olivolja, smörj in fötterna med olivolja, trä på en påse. Sätt sedan sockar på påsarna så de håller sig kvar och gå sedan, försiktigt, och lägg dig. Det är en smula halkigt att gå. På morgonen tvättar du av olivoljan och smörjer in fötterna.

Nr 2 var jag länge kritisk till, jag hittade den här ”Pinnen” på Pinterest och kände att nej, där gick min gräns. Dock är jag typen som testar allt (nästan) innan jag säger absolut nej, så ikväll testade jag.
Jag blandade 2½ dl Listerine, den rosa, och 2½ dl äppelcidervinäger med 5 dl varmt vatten. till nästa gång tänkte jag värma Listerine/vinägerblandningen för det var en aning kallt.
Sitt sedan med fötterna i badet i minst 10 min, sedan kan du praktiskt taget gnugga av huden med en handduk! Man behöver inte vänta 2 veckor som med Footner, verkan kommer direkt!

Nu ett par timmar efter behandlingen så är fötterna extremt bra! En insmörjning och det är perfekt! Riktiga strandfötter!

Så fast jag var så avogt inställd så har jag nu ändrat inställning, Listerine funkar skitbra!

Det man ska lägga lite pengar på är en kräm till fötterna, det finns mängder av krämer och de jag har testat är Footner och ACOs, jag föredrar Footner. Använd inte fotfil men smörj in fötterna varje kväll vid sänggång så kommer du ha mjuka fötter länge. Gör om behandlingen med Footner/olivolja/Listerine när det behövs. Du kommer få längre mellan behandlingarna med insmörjning varje kväll.

 

Annons