Etiketter

Morgonen efter vi beträtt ön blev sen innan alla vaknat, först vid 11-tiden vaknade den siste som jag tror var Ludde…

Istället för att vråla iväg till affären och köpa frukost så bestämde vi att vi käkar frukost i innerstan istället. Då kom nästa frågeställning; var hittat vi glutenfritt? Upp med mobilen och snabb googling så var problemet löst! Vi siktade in oss på Rosas Café!

In med barnen i bilen och så de få minutrarna ner till gästhamnen där vi parkerade… Sedan ställde vi kosan på S:t Hansgatan. Jag kan rekommendera Rosas! Jättegoda mackor och en härlig laddning med glutenfria pannkakor till Ian! Lite snålt utbud, men det kompenserades med smaken 😉

Det söta sällskapet i form av en liten gråsparv som matades friskt med rågbröd gjorde inte saken sämre!
Miljön med sin bakgård full med rosor och murgröna gjorde frukosten fullkomlig!