Etiketter

,

Idag är det vardag igen, någorlunda iallafall. Teskedspappans semester är över och han började jobba idag igen.

Jag samlade ihop barnen och packade ner två ombyten kläder till Hannes i en påse.

Ludde dumpades hos en kompis och Ian hos en annan så jag fick med mig Alfred och Hannes in till stan…
Vi parkerade vid Regnbågen och hämtade äntligen min gamla goding (symaskinen) som har varit på servicekollo hos Pfaff. Gamlingen behövde lite lyft här och där, jag menar, närmar man sig 60 år så krävs det lite kärlek.

Sedan var vi in på Kroppshälsan och bokade massagetid och Studio ArtCore men de jag skulle ha tag i hade semester…. Iväg till Regnbågen och tryckte ett par bullar i barnen och iväg till bilen.

Jag frågade ihärdigt om Hannes behövde kissa men han var säker; ”Nej!” var svaret varje gång. Igenom stan och in på ICA Maxi Högskolan. Stå 10 min i kö inne på Cura och så fick de Kinderägg på vägen ut. Fortfarande ”Nej!” från Hannes.

Vi kom hem och han ville ha juice i sin sportflaska, och jag tog chansen. ”Gå och kissa så får du juice när du är klar”, Hannes går och kissar, själv, och sedan får han juice *seger*
De senaste 3 nätterna har dessutom blöjorna varit torra på morgonen…

Det är väl synd att vi bara har tagit 3 st blöjor i paketet vi just har köpt….