Etiketter

Jag känner mig som Marsharen i Alice i underlandet, ”Jag har inte tiiiiiid”

Som ni ser har de få stunder jag har lyckats bygga lo gett resultat. Nu har jag lite trevligare utseende på stället. Den fina bilden på header’n tackar jag Anders Reitmaier för, länk till honom hittar ni lite längre ner i bloggtips…

Nåja, helgen har gått till att bygga en höksäker hönsgård till barnkammaren, efter torsdagens massaker på mina små Araucanabarn… Höken anföll obarmhärtigt och dödade tre stycken, varav en den åt upp till hälften, två var bara påsmakade och den fjärde hade försök ta sig under staketet och ta skydd… dock hade den fastnat och höken kunde äta på den levande lilla kycklingen i lugn och ro.
När jag hittade barnen så fick jag ta loss kycklingen som levde och avliva den direkt, stackars liten!
Den femte kycklingen gick upp i rök, eller nåt.

Nu är det en voljär till barnen, med tak!

Själv har jag tjära överallt! Jag tillhör kategorin människor som inte kan måla eller befinna sig vid nymålade ytor. Tjära in gården gick väl ganska bra, bara lite tjära här och där, mest på kläderna. Däremot de två sista dagarna så har vi satt nät på gården och DET har bara inte gått utan att få tjära på kläder, kroppen och framför allt i håret!

Dock måste jag tillskriva lovsång till Aleppotvålen som har avtjärat mig ikväll! Den tog det i håret nästan helt. Jag har en distinkt doft av tjära runt mig…

Jag vill också sända ett stort tack till vår granne Johan som har varit ovärderlig i sitt hjälpande under bygget av hönsgården.