Etiketter

, ,

Efter morgonens totala energihaveri så kom jag igång efter mer kaffe, frukost och en ”reklampaus” på soffan. Reklampausen förklarar jag längre ner…

Jag hoppade väl inte upp och ner av glädje över att gå ut och städa hos hönsen men när det gäller djuren och barnen finns det inga borde, bara måste och att städa hos hönsen hade varit ett måste den senaste veckan. Det var som att få en hästspark i näsan när man gick in till dem.
Nu är det städat och dessutom fick jag upp foderautomaten på väggen.

Efter det tänkte jag gå in och sätta mig och dricka lite kaffe men råkade se gräsklipparen, som hade stått där jag ställde den för ett par månader sedan:isch. Om man skulle….. så jag klippte båda våra gräsmattor och kommunens gräsmatta på andra sidan gatan. Jag fick klippa allt två gånger eftersom det var lite högt… och med tanke på alla höns och ankor som gödslar vår gräsmatta så kan ni ju gissa hur frodiga mattor vi har.

Jag har även avverkat ett tredje ”borde” som har blivit ett måste pga att jag skjutit på det. Vi har städat! *kors i taket* Visst är det en massa småplock kvar men det får vi ta undan för undan….

Ludde då, som hade total härdsmälta imorse… Jodå, han kom hem och var på strålande humör och hade haft en bra dag i skolan. Han höll sig på bra humör ända in i sängen, tack gode gud! Han erbjöd sig tom att torka golvet åt mig!!

Reklampaus – När man ser på tv och reklampausen blir extremtlång pga att man somnat. En tupplur är således en reklampaus.