Etiketter

Idag har ni med denna lilla notis i er tidning.

Var hämtar ni underlaget till era notiser? Ni hör på polisradion att det är larm och så diktar ni ihop resten själva?

Så här var det:
Räddningstjänsten fick larm om en brand på Videstigen i Oskarström igår kväll (observera att jag stavar igår rätt)

När styrkan anlände till platsen fann de en vält eldningstunna som hade blivit omsorgsfullt släckt av den boende på Videstigen (aka Teskedspappan). Eldningstunnan befinner sig på behörigt avstånd från uthus och by the way, så små pluttiga uthus som 15 kvm har vi inte, vi håller oss runt 70 kvm. Faktiskt!

Hur ni kunde få uppgiften att byggnaden var fristående övergår mitt förstånd, eftersom styrkan rapporterade direkt till ledningen hur det låg till. Eller ja, visst är den fristående, fristående från verkligheten!

Branden var släckt redan innan styrkan lämnade brandstationen, så styrkan släckte den inte, de kom in och tittade, tog ett par foton och så åkte de igen! Efter att de hade gjort 3 små grabbar lyckliga! Den fjärde hade somnat på soffan.

Polisen som kom beundrade vår trädkoja och lärde barnen lite partytricks. 

Så stor brand var det.

Bildbevis på branden i det fristående uthuset

Bildbevis på branden i det fristående uthuset

Bildbevis på branden i det fristående uthuset