Etiketter

Förra onsdagen lämnade jag Alfred i Ljungby för att fara med farmor och farfar på släktträff. Vi alla ville med men åka till Gävle med alla barnen känns likställt med ofrivilligt självmord (mord?) och vi hoppade den resan.

Veckan onsdag till torsdag (vi hämtade Alfred idag) så har det varit rätt lugnt. Ian har haft några utbrott men inte alls som vanligt. Ludde har varit väldigt lugn. Det känns som att vi har kommit tillrätta med problemen som var här hemma.

3 timmar efter vi hämtat Alfred är allt som vanligt igen. Ian har hotat Alfred med stryk, kallat honom ”jävla dumjävel” t ex. Ludde är sitt vanliga stickiga, arga jag och Hannes far runt och vrålar ”du e dum i huet” så fort han får chans….

Alfred är världens underbaraste lilla grabb men oj vad han kan trigga igång en hel brödraskara på bara några minuter!!