Etiketter

Idag tog vi ledigt. Barnen har i vanliga fall simskola 08:45 på lördagarna men det kändes som att vi behövde landa efter 2 dagars kaos och sova lite.

Barnen sover i och för sig bara 30-60 min längre än på vardagarna men jag slipper köra upp tjuriga och trötta barn.

Hannes vaknade redan vid 7-tiden men jag satte på SVTB och så låga han och såg på tv jämte mig. Teskedspappan är iväg på årsstämma och åkte redan tidigt på morgonen. Jag slumrade om och när de andra bröderna vaknade tassade Hannes ner.

Vi har en överenskommelse, vi och de stora barnen, på lördagar är det spelfritt, men så länge jag och Teskedspappan sover så får de spela om de är sams OCH passar lille terroristen. Man får tjänstvilliga barn när muta med minecraft/iPad finns med i sammanhanget *muahahah*

Vid 09:30 tyckte Hannes att det var färdigslappat och kom upp och hoppade på mig. Så här är jag nu…. Väntar på att frukostäggen ska bli klara, har druckit första koppen med kaffe och släppt ut djuren. Idag är det så vackert väder att jag nog ska försöka dra ut barnen på lite lövplockning till lite pyssel jag hade tänkt göra…

Ha en underbar lördag alla så återkommer jag om det blev ett typiskt ”Pinterest-fail” eller om pysslet blev bra 🙂

När man vet att det kan bli en bra dag….