Etiketter

Torsdag…. Veckohandling i vanlig ordning eftersom akassan kom. In på ICA maxi och såg att de har fått upp ljusslingan i stora fönstret. Har inte varit där på två veckor så den kan ju ha kommit upp tidigare… Jag försökte så gott som möjligt att undvika de eventuella julsaker som har kommit upp genom att helt enkelt titt åt höger nere vid Cura eftersom sådant brukar stå till vänster.

Ungefär här kom jag på att jag hade stoppat hörlurarna i fickan för att lyssna på Morgonpasset i P3. Veckohandlingen blir så mycket roligare då. 
Jag försökte så gott det gick att inte dansa till låtarna, och inte fnissa till allt som sades, men just idag var det en beef mellan grävmaskinister, lastbilsförare, dumperförare och förskolelärare (?) och det lästes upp en hel del hysteriskt roliga sms/mail.

Det var när jag greppade ekologiska bananer som det sprack! Kodjo läste ”Dum, dummare, dumperförare” och jag frustade fnissande i en hög bananer…. Jag såg blickarna…
Nu känner jag lastbilschaufförer (gift med en), dumperförare, grävmaskinister och förskolelärare och kan mycket VÄL tänka mig hela beefen utan problem!!!! (Litet obs! SKÄMT!!!)
Därav detta tokfniss!
Tack Hanna, Martina och Kodjo! Till att jag än en gång har utmärkt mig i mitt veckohandlande. Jag får fan sluta lyssna på er eller…. Jag kan väl knappast bli betraktad som ”normal” ändå, såatteh….