Etiketter

,

Idag när jag hade hämtat barnen så tog vi vägen inom affären på väg hem. Jag mutade Hannes med att han fick köra en liten kundvagn, han hade nämligen spetsat in sig på gungautomaten på utsidan.

Vi fyllde den lille vagnen och väl i kön började det tjafsas om vem som skulle hålla i vagnen, obs! HÅLLA! Inte köra, hålla….. Så jag skickade iväg barnen till gungautomaten, även kallad ”bilen” i yttre hallen.

Jag fick betalat och när jag började packa ner varorna (2 kassar totalt) så slängde jag en blick till vänster för att se hur det gick för ungarnal. Jag kunde inte missa att de var där med tanke på det antal decibel de presterade, däremot är ljud inte alltid lika med att de inte hittar på hyss.

När jag vred på huvudet såg jag att Hannes stod på den lägsta nivån på tuggummiapparaten! Innan jag hunnit dit hade han lyckats ta sig upp PÅ apparaten! Jag tror nog den är snudd på lika hög som jag, vilket i och för sig inte säger mycket, men ungen var lycklig och sprudlade av bus *argh*

Nåja, allt höll, barnet återkom till jorden helskinnad och ordningen återställd….

Just nu skalar han clementin med potatisskalaren så jag får väl kolla vad han hittar på….