Jag pratar gärna i telefon!
Dock har jag lite problem med att ringa upp människor. De enda jag kan ringa utan att drabbas av kallsvettningar och illamående är Teskedspappan, barnen, morfar och Bicke. Bicke är en av mina bästa vänner och varför just han funkar och inte t ex Kim är ett mysterium även för mig.
Så snälla acceptera att Facebook och framför allt SMS är underbara hjälpmedel för mig. Jag sms:ar gärna och ofta, så får du ett sms som säger ”ring mig” så är det inte för att jag är snål, jag svettas sönder telefonen….
Därför kanske jag inte hör av mig så ofta, men det innebär inte att jag inte saknar eller inte tänker på dig…

Jag umgås gärna med folk och fä!!

Dock är jag mycket själv med barnen pga Teskedspappans olika åtagande och särskilt jobbiga arbetstider. Det innebär inte att jag inte vill umgås med dig, däremot gör jag det gärna här hemma hos mig. Där barnen kan härja fritt och jag kan koncentrera mig på ditt sällskap.
Hemma hos dig skulle jag bara vara nervös för vad barnen hittar på för jag lovar, för mina barn räcker det med ”åh titta” så har de eldat upp garaget eller demonterat 42tums-tvn från väggen och all chans för att fungera igen….
Alla är hjärtligt välkomna hit! När som helst men ni får ta det som det är. Jag kan ha lagt en timme på undanplockning och dammsugning och så springer barnen genom rummet och allt är återställt till ursprunget…
Ring gärna och kom gärna hit! Jag älskar det!!

Andra alternativ är mer bundet till väder som att t ex ta med fika och träffas på en lekplats, stranden eller skogen nära dig. Det funkar alldeles utmärkt!! Faller under kriteriet ”lek er trötta men dö inte och kom bara till mig om en arm har trillat av”, ja ni fattar (Ja, jag skämtade) och jag kan vara mer sällskaplig än hemma hos dig.
Även om du säger ”det gör inget, låt dem leka” så funkar det inte för mig…. Tyvärr, önskar verkligen att jag kunde slappna av hemma hos andra…
Det finns en familj det funkar hos, Cilla och Kristian. Det är underbart säger jag bara, förhoppningsvis blir det fler jag känner mig lika trygg hos så småningom.

Så nu vet ni, jag skiter inte i er, jag har bara lite konstiga tankar om det hela…..